SHANGHAI COREWIRE INDUSTRY CO., LTD

FA'AALIGA O LE FA'ASI'IGA O TOTOGI O VA'A

Na valoia e Maersk o tulaga e pei o le sapalai o fagu ma le le lava o pusa ona o le siisii ​​o manaoga o le a faaauau pea seia oo i le kuata lona fa o le 2021 ae leʻi toe foʻi i le masani;Na taʻua foi e le Pule Sili o Evergreen Marine Xie Huiquan muamua o le faʻalavelave faʻafuaseʻi e faʻamoemoe e tolopoina seia oʻo i le kuata lona tolu.

Ae e le faapea o le a faaitiitia le tau o uta.

E tusa ai ma le auʻiliʻiliga a Drewry, o se taʻutaʻua faufautua faʻatauvaʻa a Peretania, o loʻo i ai nei le alamanuia i le pito i luga o se pisinisi e leʻi tupu muamua.Ua fa'amoemoe Drewry e fa'aitiitia le tau o uta i le 2022.

Mo lana vaega, Seaspan, le pule tutoʻatasi tutoʻatasi i le lalolagi, fai mai o le vevela maketi mo vaʻa container e ono faʻaauau i le 2023-2024.Seaspan ua faʻatonuina vaʻa 37 i le vevesi talu mai le tausaga talu ai, ma o nei vaʻa fou e faʻamoemoe e tuʻuina atu i le afa lona lua o le 2023 i le ogatotonu o le 2024.

Fa'asilasilaga o le Si'itia o uta o le gataifale-1

O kamupani va'a tetele e le'i leva ona tu'uina atu se fa'aaliga fou o le si'itia o tau.

  • Ua siitia e Hapag-Lloyd le GRI e oo atu i le $1,200 e amata ia Iuni 1

Ua faalauiloa e Hapag-Lloyd le siitaga o le General Rate Increase Surcharge (GRI) mo auaunaga agai i sasae mai Asia i Sasae i le Iunaite Setete ma Kanata e amata ia Iuni 1 (aso na maua ai le amataga).O le totogi e fa'atatau i ituaiga uma o koneteina e aofia ai mago, 'a'au, teu ma tatala pito i luga koneteina.

O le tau o le: $960 i le container mo container uma e 20-futu ma le $1,200 i le container mo container uma e 40-futu.

Asia i Sasae e aofia ai Iapani, Korea, Mainland China, Taiwan, Hong Kong, Macau, Vietnam, Laos, Cambodia, Thailand, Myanmar, Malaysia, Singapore, Brunei, Indonesia, Filipaina ma le Pasefika o Rusia.

Fa'asilasilaga o le Si'itia o uta o le gataifale-2

Uluai Fa'aaliga:

https://www.hapag-lloyd.com/en/news-insights/news/2021/04/general-rate-increase—trans-pacific-trade-eastbound–east-asia.html

  • Hapag-Lloyd siitia GRI i Initia, Sasaʻe Tutotonu i US, Kanata auala

Hapag-Lloyd o le a faʻateleina GRI i Initia, Sasaʻe Tutotonu i US ma Kanata auala e oʻo atu i le $600 mai ia Me 15.

Itulagi e aofia ai Initia, Bangladesh, Pakistan, Sri Lanka, UAE, Qatar, Bahrain, Oman, Kuwait, Saudi Arabia, Jordan ma Iraq.O auiliiliga o le siitaga o tau e faapea.

Faasilasilaga o le Si'itia o uta o le gataifale-3

Uluai Fa'aaliga:

https://www.hapag-lloyd.com/en/news-insights/news/2021/05/general-rate-increase—indian-subcontinent–isc–and-middle-eas.html

  • Ua siitia e Hapag-Lloyd fua faatatau i Turkey ma Eleni i Amerika i Matu ma Mekisiko

O le a siitia e Hapag-Lloyd le tau o uta mai Turkey ma Eleni i Amerika i Matu ma Mekisiko mai ia Iuni 1 i le $500-1000.O auiliiliga o le siitaga o tau e faapea.

Fa'asilasilaga o le Si'itia o uta o le gataifale-4

Uluai Fa'aaliga:

https://www.hapag-lloyd.com/en/news-insights/news/2021/04/price-announcement—turkey-and-greece-to-north-america-and-mexi.html

  • O le Hapag-Lloyd na te fa'atupuina le tau fa'aopoopo i luga o auala o Turkey-Nordic

Hapag-Lloyd o le a tuʻuina atu se tau maualuga o le vaitau (PSS) i luga o le auala Turkey-North Europe e oʻo mai ia Me 15.O auiliiliga o le siitaga o tau e faapea.

Fa'asilasilaga o le Si'itia o uta o le gataifale-5

Uluai Fa'aaliga:

https://www.hapag-lloyd.com/en/news-insights/news/2021/04/price-announcement-for-peak-season-surcharge–pss—-from-turkey.html

  • Ua siitia e Duffy le GRI i auala Asia ma Amerika i Matu e oo atu i le $1600

O le a faʻateleina e Duffy le GRI mai atunuʻu Asia i US ma Kanata auala e oʻo atu i le US $ 1,600 / ct mai Iuni 1. O faʻamatalaga o le faʻaopoopoga o tau o loʻo taua i lalo.

Fa'asilasilaga o Si'itaga o uta o le gataifale-6

Faasilasilaga o Si'itaga o uta o le gataifale-7

Uluai Fa'aaliga:

http://www.cma-cgm.com/static/CA/attachments/2021%20CA%2099%20-%20Import%20-%20GRI%20-%20Asia%20Bangladesh%20and%20ISC%20to%20US%20 -%20Iuni%201%202021%202904.pdf

  •  MSC si'i GRI ma suau'u totogi faaopoopo i Asia ma Amerika auala

MSC o le a siitia le GRI ma suauu faaopoopo i luga o auala Asia ma Amerika mai Iuni 1.O auiliiliga o le siitaga o tau e faapea.

Faasilasilaga o Si'itaga o uta o le gataifale-8

Faasilasilaga o Si'itaga o uta o le gataifale-9

tuatusi fa'amatalaga:

https://ajot.com/news/msc-gri-from-asia-to-usa-05032021

O lo’o fa’ailoa mai ai o le a fa’aauau pea ona si’itia le tau o uta i le sami i se taimi lata mai.


Taimi meli: Me-12-2021